2011. december 22., csütörtök

Fujifilm DP-8V digitális képkeret karácsonyig - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Eladó egy teljesen új Fujifilm DP-8V Digitális képkeret
Fujifilm DP-8V
Mint azt nagyon jól tudjuk, a Fujifilm nem csak a filmes és digitális fényképezőgépek fejlesztésében jár élen, de a laborgépek és egyéb fotózással kapcsolatos területeken is. Nem csoda hát, hogy a termékeikhez digitális képkeretet is kínál. A 3D-s fényképezőgépéhez 3D-s képkeret is vásárolható.  
A nálunk járt változat ugyan nem a 3D-s verzió volt, de mindenesetre ígéretes darab.
A képkeret szélét itt is lekerekítették, a kijelző matt felülete elé viszont nem került fényes előlap. Az LCD 8" képátlójú, 4: 3 oldalarányú, felbontása 800×600 pixel, amely szép részletességű képmegjelenítést tesz lehetővé. Kár, hogy nagy felbontású képből nem túl szépen méretez le a DP-8V.
A hagyományos fekvő formátum mellett portré állásban is használhatjuk a készüléket, ehhez a menüben kell átváltanunk a megfelelő üzemmódra, amelyben a képkeret automatikusan elforgatva jeleníti meg a fotókat.  
Asztalra helyezés helyett választhatunk falra akasztást is, ezt akár fekvő, akár álló formátumban is megtehetjük.
A megjelenítendő képeket SD/SDHC, MMC, xD vagy MemoryStick kártyáról illetve USB-s eszközről olvassa be a készülék, vagy akár a belső közel 512 MB-os memóriájából. A belső memóriába számítógépről is tölthetünk fel képeket.
Normál üzemmódon felül időzített be- és kikapcsolás, naptár mód, zene- és videólejátszás számít extrának. Videók közül a Fujifilm DP-8V HD mJPEG-eket is lejátszik, igaz, sajnos oldalarány hibával (a videót széthúzza).  
A készülék kezelése a hátul elhelyezett gombokkal lehetséges, de a könnyebb vezérlés érdekében távirányítót is mellékelnek. Kellemes, hogy a kijelző fényerejét a hátlapon elhelyezett analóg potenciométerrel könnyen és gyorsan állíthatjuk.
A termék csak kipróbálva volt! Ajándék volt, de nem tudom hasznosítani így eladóvá vált!
Karácsonyra ajándéknak tökéletes akár feltöltött memóriával is!
Nyertes aukció esetén mindent megteszek, hogy még karácsonyig megérkezzen!



Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 09:13
. Fujifilm DP-8V digitális képkeret karácsonyig - Jelenlegi ára: 14 990 Ft